Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Το top 10 των ακριβότερων μεταγραφών!

Ο Κώστας Μήτρογλου βάζει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, φορά τη φανέλα της Φούλαμ και γίνεται ο πιο... ακριβός Ελληνας ποδοσφαιριστής. Ο διεθνής φορ άφησε πίσω του τον Γιούρκα Σεϊταρίδη στη λίστα με τις πιο ακριβές μεταγραφές Ελλήνων παικτών.

1. Κώστας Μήτρογλου (15 εκατ. ευρώ)
Οι γκολάρες του στις Βρυξέλλες, το διαβατήριο για το Μουντιάλ και το ένστικτο του killer έδωσαν στον Μήτρογλου ένα τετραετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 10 εκατ., αλλά και στον Ολυμπιακό 15 εκατ.! Η επικείμενη μεταγραφή του είναι η ακριβότερη Ελληνα ποδοσφαιριστή και ανοίγει νέα σελίδα...

2. Γιούρκας Σεϊταρίδης (10 εκατ. ευρώ)
Οι τεράστιες εμφανίσεις του στο Euro 2004 του έδωσε το διαβατήριο για τα γήπεδα της Ευρώπης, με την Πόρτο να δίνει 3 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά οι Πορτογάλοι έκαναν... χρυσό deal, μιας και έβαλαν στα ταμεία τους 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν στη Ντιναμό Mόσχας. Ο Γιούρκας δεν σταμάτησε εκεί, αφού... ανάγκασε την Ατλέτικο να δώσει στους Ρώσους το καλοκαίρι του 2006 6 εκατ. ευρώ.

3. Σωκράτης Παπασταθόπουλος (9.5 εκατ. ευρώ)
Ο Sokratis βρίσκεται στην τριάδα της σχετικής λίστας, αφού το καλοκαίρι του 2013 εξαργύρωσε την εντυπωσιακή του πορεία στην Μπουντεσλίγκα με ένα μεγάλο συμβόλαιο. Η Ντόρτμουντ δαπάνησε 9.5 εκατ., ώστε να τον αποκτήσει από τη Βέρντερ και ο Κλοπ δεν διαψεύσθηκε! Βέβαια, ο 25χρονος αμυντικός έχει... προκαλέσει και άλλα μεγάλα deal, αφού η ΑΕΚ τον παραχώρησε στη Τζένοα με 3.8 εκατ., ενώ οι Γενοβέζοι στη Μίλαν με 4.5 εκατ.!

4. Νίκος Μαχλάς (8.5 εκατ. ευρώ)
Ανάγκασε την Ολλανδία να χορέψει... συρτάκι, τη σεζόν 1997-98 πέτυχε 34 γκολ με τη Φίτεσε, πήρε χρυσό παπούτσι. Ο Αγιαξ το καλοκαίρι του 1999 δαπάνησε 8.5 εκατ. ευρώ και τον έφερε στο Αμστερνταμ.

5. Γιώργος Σαμαράς (8.5 εκατ.)
Το ποδοσφαιρικό του ταλέντο ξεχώρισε από νωρίς. Ηταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Χέρενφεν στην οποία ανθρώθηκε ποδοσφαιρικά. Μπορεί να μην τον... χάρηκε, αλλά κατάφερε να βάλει στα ταμεία της τον Γενάρη του 2006 8.5 εκατ. ευρώ, αφού τόσα δαπάνησε η Σίτι για να τον αποκτήσει. Ο Σαμαράς δεν εγκλιματίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο η Σέλτικ που έδωσε 2.5 εκατ. αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη.

6. Γρηγόρης Γεωργάτος (7 εκατ. ευρώ)
Η αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού πετούσε φωτιές, ο Γεωργάτος έκανε τρελά πράγματα και ο Μοράτι έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει, αφού έδωσε στους Πειραιώτες 2.5 δις δρχ, περίπου 7 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η μετακίνησή του το καλοκαίρι του 1999 προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη!

7. Αγγελος Χαριστέας (4.9 εκατ. ευρώ)
Με φόρα από το Euro 2004 o Χαριστέας έκανε εντυπωσιακή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Βέρντερ. Ετσι, τον Γενάρη του 2005 ο Αγιαξ έβγαλε από τα ταμεία του 4.9 εκατ. ευρώ και τον έκανε δικό του.

8. Φάνης Γκέκας (4.7 εκατ. ευρώ)
Με το... καλημέρα στη Μπουντεσλίγκα ο Φάνης Γκέκας έκανε αισθητή την παρουσία του. Ως παίκτης της Μπόχουμ πέτυχε 20 γκολ σε 32 αγώνες, αναδείχθηκε 1ος σκόρερ και κατάφερε να σώσει την ομάδα του. Έτσι, το καλοκαίρι του 2007 η Λεβερκούζεν έδωσε 4.7 εκατ. στη Μπόχουμ για να τον κάνει δικό της.

9. Γιάννης Φετφατζίδης (4 εκατ. ευρώ)
Μπορεί η τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό να μην ήταν ιδανική, να μην έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά, ωστόσο το ταλέντο του, η τεχνική του κατάρτιση, η οξυδέρκεια του σφράγισαν το διαβατήριο για την Ιταλία και τη Serie. Στο... 90 της καλοκαιρινής περιόδου η Τζένοα έδωσε 4 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και τον πήρε στη Γένοβα.

10. Κώστας Κατσουράνης (3.5 εκατ. ευρώ)
Οι εμφανίσεις του με την ΑΕΚ εξαιρετικές, με την Εθνική εντυπωσιακές και η Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2006 έκανε την κίνηση της. Οι «Αετοί» προσέφεραν στην ΑΕΚ 3.5 εκατ. ευρώ και τον έβαλαν στο ρόστερ τους.

Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου