Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Προγνωστικά Στοίχημα 10-11 Δεκέμβ.2013


Τελευταία στροφή των ομίλων στο Champions League με αρκετές αναμετρήσεις ανάμεσα σε ενδιαφερόμενες και αδιάφορες ομάδες σήμερα και αύριο, με το ενδιαφέρον να είναι υπαρκτό, αλλά περιορισμένο. Σε κάποια γκρουπ η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει, σε κάποια άλλα όχι, ενώ μεγάλο το ενδιαφέρον και για τις μάχες που δίνουν κάποιες ομάδες για την τρίτη θέση ώστε να συνεχίσουν στο αναβαθμισμένο Europa.

Για τον 4ο όμιλο Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζονται χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, αφού δύσκολα οι Άγγλοι θα κερδίσουν με 3 γκολ διαφορά, για να "κλέψουν" την πρώτη θέση. Η πρόκριση έχει κριθεί για τις δύο ομάδες εδώ και αρκετό καιρό. Ο Γκουαρντιόλα αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές. Αυτός που σίγουρα θα κατεβάσει...άλλη ομάδα είναι ο Πελεγκρίνι, όπως δήλωσε άλλωστε, καθώς ακολουθούν μεγάλα ντέρμπι στην Πρέμιερ. Η απουσία του Τουρέ κάνει πιο ευάλωτη αμυντικά τη Σίτι, που ωστόσο έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Η Μπάγερν απλά είναι και φέτος μία μηχανή των γκολ.

Η πιο "ζεστή" επιλογή για το διήμερο είναι το διπλό της Ντόρτμουντ στη Μασσαλία. Κερδίζει και περνάει η ομάδα του Κλοπ, χωρίς να την ενδιαφέρει τι γίνεται στο άλλο ματς.

Τέλος πιθανό το under στο Μιλάνο ανάμεσα στη Μίλαν και τον Άγιαξ. Οι Ολλανδοί θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο θεσμό, αλλά μάλλον δεν θα βιαστούν να παίξουν ανοιχτά και ο Ντε Μπουρ θα προτιμήσει αργό τέμπο. Την ίδια ώρα και οι "ροσονέρι" (που βολεύονται και με την ισοπαλία) μετά τη μέτρια παρουσία στο Campionato, αναμένεται να παίξουν προσεκτικά, γιατί ένα πιθανός αποκλεισμός θα φέρει επιπλέον προβλήματα και γκρίνια στο σύλλογο. Η Μίλαν έφερε under και με Σέλτικ και με Μπαρτσελόνα εντός έδρας, ενώ μετρά 5 συνεχόμενα under στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.


Διοργ.Ημερομηνία και ΏραΚωδ.ΟΠΑΠΑγώναςΣημείοΠοσοστόΑποτέλεσμα
CHL10/12/2013 21:45104ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙοver1,352-3
CHL11/12/2013 21:45122ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ21,351-2
CHL11/12/2013 21:45123ΜΙΛΑΝ-ΑΓΙΑΞunder1,850-0

Σύνολο προβλέψεων: 3
Επιτυχείς προβλέψεις: 3
Ποσοστό Επιτυχίας: 100%

Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου