Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Με τα βλέμματα στον Μήτρογλου


Σκάουτερ της Ντόρτμουντ, Ίντερ, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων φιλοξενήθηκαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” για το ματς της Εθνικής με την Σλοβακία για λογαριασμό του Κώστα Μήτρογλου. Με το ένα χατ τρικ να διαδέχεται το άλλο, ήταν αναμενόμενο ότι ο 25χρονος στράικερ θα γινόταν... στόχος σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, αλλά και αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ με τους Πειραιώτες, αποτελούν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να τον παρακολουθήσουν, όπως και πρόκειται να γίνει.

Πιο αναλυτικά η Bild και το Fichajes υποστηρίζουν πως οι Γερμανοί ετοιμάζονται για κίνηση για τον Μήτρογλου, τον οποίο πάντως κοιτάζουν από πέρυσι. Επίσης αναφέρεται πως έχουν την διάθεση να προσφέρουν τα ποσά που απαιτούνται. Κατά τα άλλα στην Ιταλία το Calciomercato κάνει λόγο για την Ίντερ, μία ομάδα το όνομα της οποίας έχει ήδη διαρρεύσει για τον παίκτη.

Στο μεταξύ όμως στις ομάδες που θέλουν τον παίκτη εκτός από την Άρσεναλ προστέθηκε και η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, που επίσης έστειλε... κατάσκοπο στο ματς της Παρασκευής για τον φορ των ερυθρόλευκων. Πρόκειται για την ομάδα που προπονεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών ξέρει καλά τον Μήτρογλου τον οποίο είχε ως παίκτη και πορτογαλικές πηγές αναφέρουν πως τον έχει σε περίοπτη θέση στον μεταγραφικό σχεδιασμό του.

Η φετινή σεζόν είναι με διαφορά η καλύτερη στην καριέρα το Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος σε συλλογικό επίπεδο μετρά 12 γκολ με τέσσερα χατ τρικ!

Εκείνο στην Ευρώπη απέναντι στην Άντερλεχτ μάλιστα έκανε το γύρο της Ευρώπης και ήδη το όνομα του 25άχρονου άσου βρίσκεται ψηλά στη λίστα αρκετών συλλόγων.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Μήτρογλου πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης 8 εκ. ευρώ, ένα ποσό διόλου απαγορευτικό για τα μεγάλα κλαμπ.

Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου