Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πρόωροι τελικοί σε Champions League και Europa League

Η κληρωτίδα έκανε τα τερτίπια της στη Νιόν με τον Φίγκο να στέλνει την πρώην ομάδα του Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου. Τα δύο θεωρητικά μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Αντίθετα, η Τσέλσι τίθεται αντιμέτωπη με την εξαιρετική στην φετινή σεζόν Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν 22 και 23 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 29 και 30 του ίδιου μήνα, ενώ ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο "Ντα Λουζ" της Λισαβόνας στις 24 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουρτουά θα αγωνιστεί κανονικά, μολονότι αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Η UEFA δεν αναγνωρίζει το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο συλλόγων για τον Βέλγο τερματοφύλακα και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα απουσίας του.

Στο Europa League η κλήρωση είναι: Μπενφίκα - Γιουβέντους και Σεβίλλη - Βαλένθια! Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν στις 24 Απριλίου και οι ρεβάνς την Πρωτομαγιά, ενώ ο τελικός φιλοξενείται στο γήπεδο της Γιουβέντους, στο Τορίνο, στις 14 Μαΐου.

Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου