Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Με Ρουμανία η Ελλάδα...

Η τύχη χαμογέλασε στην Εθνική μας ομάδα η οποία για να προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρουμανίας. Το "άστρο" του...Ρεχαγκελ εξακολουθεί όπως φαίνεται να φωτίζει την Εθνική μας, καθώς ίσως να είχε την καλύτερη δυνατή κλήρωση, καθώς απέφυγε Γαλλία και Σουηδία, ενώ και η Ισλανδία με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται κάτω από το 0 τον Νοέμβριο στο Ρεϊκιάβικ, δεν ήταν ομάδα που θα αντιμετώπιζες εύκολα.

 Η Ρουμανία σαφώς και είναι ομάδα στα μέτρα της Ελλάδας και φυσικά ένα εμπόδιο που μπορεί να ξεπεραστεί στα μπαράζ. Η Ρουμανία κατάφερε να βρεθεί στα μπαράζ την τελευταία αγωνιστική, αφού εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Τουρκίας από την Ολλανδία κι επικρατώντας της Εσθονίας πήρε την δεύτερη θέση. Ο Λαζάρ πάντως και το αστέρι της ομάδας Τσίπριαν Μαρικά θεωρούν μοιρασμένες τις πιθανότητες πρόκρισης, αν και δεν κρύβουν και αυτοί την ικανοποίησή τους για την κλήρωση.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκη και η ρεβάνς θα γίνει στις 19 του ίδιου μήνα στο Βουκουρέστι.

 Από εκεί και πέρα, η κλήρωση έβγαλε και δύο μεγάλα ματς. Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Σουηδία και η Ουκρανία θα παίξει με την Γαλλία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
--------------------------------
Πορτογαλία-Σουηδία
Ουκρανία-Γαλλία
Ελλάδα-Ρουμανία
Ισλανδία-Κροατία


Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου