Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Οι υποψήφιοι για τη «Χρυσή Μπάλα»

Η FIFA μαζί με το γαλλικό περιοδικό «France Football» ανακοίνωσαν τους 23 ποδοσφαιριστές που είναι υποψήφιοι για τη «Χρυσή Μπάλα» για το 2013 και η έκπληξη είναι ότι το φαβορί δεν είναι ο Λιονέλ Μέσι! Όχι ότι απουσιάζει κιόλας από τη λίστα, αλλά έτσι για αλλαγή, μάλλον θα τη δώσουν στον Φρανκ Ριμπερί…

Οι νικητές θα αναδειχθούν μετά από ψηφοφορία, στην οποία θα μετάσχουν οι αρχηγοί και οι προπονητές των εθνικών ομάδων, καθώς και εκπρόσωποι από διεθνή ΜΜΕ, τους οποίους θα επιλέξει το «France Football» και θα βραβευτούν σε εκδήλωση στη Ζυρίχη στις 13 Ιανουαρίου. Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονται εκτός των Μέσι και Ρονάλντο και έξι παίκτες της Μπάγερν εκ των οποίων ο Φρανκ Ριμπερί φέρεται το φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου.

Αναλυτικά οι 23 υποψήφιοι είναι οι εξής:
Μπέιλ (Τότεναμ/Ρεάλ), Καβάνι (Νάπολι/ΠΣΖ), Φαλκάο (Ατλέτικο/Μονακό), Αζάρ (Τσέλσι), Ιμπραΐμοβιτς (ΠΣΖ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Λαμ (Μπάγερν), Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Μίλερ (Μπάγερν), Νόιερ (Μπάγερν), Νεϊμάρ (Σάντος/Μπαρτσελόνα), Εζίλ (Ρεάλ/Άρσεναλ), Πίρλο (Γιουβέντους), Ριμπερί (Μπάγερν), Ρόμπεν (Μπάγερν), Ρονάλντο (Ρεάλ), Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν), Σουάρες (Λίβερπουλ), Τιάγκο Σίλβα (ΠΣΖ), Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι), Φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τσάβι (Μπαρτσελόνα).

Όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία στην ίδια εκδήλωση θα αναδειχθεί ο προπονητής της χρονιάς, η κορυφαία γυναίκα ποδοσφαιριστής, ο κορυφαίος προπονητής γυναικείας ομάδας, ενώ θα παρουσιαστούν και τα βραβεία Φερενς Πούσκας, που αφορά στο καλύτερο γκολ της χρονιάς, fair play και το presidential award που θα αφορά σε πρόεδρο συλλόγου.

Για το βραβείο του καλύτερου προπονητή υποψήφιοι είναι οι: Κάρλο Αντσελότι, Ράφα Μπενίτεθ, Αντόνιο Κόντε, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Γιουπ Χάινκες, Γιούργκεν Κλοπ, Ζοσέ Μουρίνιο, Λουίς Φελίπε Σκολάρι και Αρσέν Βενγκέρ.


Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου