Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Στα μπαράζ η Εθνική

 Η Εθνική μας έκανε το καθήκον της, κέρδισε το Λιχτενστάιν 2-0 χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, έχοντας παράλληλα αυτιά και μάτια στραμένα στο Κάουνας. Οσο κρατούσε η Λιθουανία το 0-0 με την Βοσνία το όνειρο ήταν ζωντανό. Το γκολ του Ιμπίσεβιτς όμως μας προσγείωσε στον ρεαλιστικό σενάριο των μπαράζ. Η Ελλάδα θα είναι στους ισχυρούς και θα μάθει τον αντίπαλό της στην κλήρωση που θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου, διεκδικώντας πλέον την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας σε αγώνες που θα γίνουν στις 15 και 19 Νοεμβρίου.

Ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε πέντε νέους παίκτες σε σχέση με το παιχνίδι με την Σλοβακία.
Η γαλανόλευκη μπήκε δυνατά, άνοιξε το νωρίς το σκορ, όμως αντί να απελευθερωθεί και να προσφέρει θέαμα οπισθοχώρησε. Το χέρι του Σιόβα μέσα στην περιοχή ευτυχώς δόθηκε... κόρνερ από τον διαιτητή, κάποιος αναιμικές προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα, φτάνοντας στο 81' όπου το γκολ του Καραγκούνη με απευθείας εκτέλεση φάουλ σφράγισε τη νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Το Βέλγιο έκανε φιέστα για την πρόκρισή της μένοντας στο 1-1 με την Ουαλία. Η Δανία κέρδισε 6-0 τη Μάλτα, αλλά ως η χειρότερη 2η και έμεινε εκτός μπαράζ, ενώ η Ιταλοί αυτοκτόνησαν φέρνοντας 2-2 με την Αρμενία, χαρίζοντας έτσι στην Ελβετία τη θέση τους ως επικεφαλής ομίλου στο Μουντιάλ.

Ισπανία, Αγγλία και Ρωσία «σφράγισαν» τα εισιτήρια τη πρόκρισης, αφήνοντας δεύτερες τις Γαλλία, Ουκρανία και Πορτογαλία αντίστοιχα, οι οποίες θα συμμετάσχουν στα μπαράζ. Η Ολλανδία κέρδσε 2-0 την Τουρκία κόβοντας τις ελπίδες της για πρόκριση στα μπαράζ, εκεί που θα πάει η Ισλανδία με την ισοπαία της 1-1 με τη Νορβηγία.

Απ'ευθείας Πρόκριση:
Βέλγιο
Ιταλία
Γερμανία
Ολλανδία
Ελβετία
Ρωσία
Βοσνία-Ερζεγοβίνη
Αγγλία
Ισπανία

Αγώνες μπαράζ

ΙΣΧΥΡΟΙ
Κροατία
Πορτογαλία
Ελλάδα
Ουκρανία ή Γαλλία*

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
Ουκρανία ή Γαλλία*
Σουηδία
Ρουμανία
Ισλανδία

* Την Πέμπη θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της FIFA για το ranking.


Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου