Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Προγνωστικά Στοίχημα 27-28 Νοέμβ.2013


Με αυτή την ..."ωραία" φωτογραφία από τα γαλλικά γήπεδα, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Η Μπενφίκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άντερλεχτ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στον Ολυμπιακό. Μόνο μαθηματικές είναι πλέον οι ελπίδες της Άντερλεχτ παρά το γεγονός ότι σε μία από τις μεγαλύτερες μέχρι στιγμές εκπλήξεις της διοργάνωσης, κατάφεραν να φύγουν στο τελευταίο τους ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ με βαθμό από το Παρίσι. Μόλις μία νίκη έχει η Άντερλεχτ στα 16 τελευταία της ματς σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (το περσινό 1-0 επί της Ζενίτ) και δεν φαίνεται να μπορεί να κοντράρει την Μπενφίκα, την στιγμή που καίγεται για την νίκη.

Μεγάλη αναμέτρηση στη Γερμανία όπου η Λεβερκούζεν θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον νικητή εκτός απροόπτου να κατακτάει και τη πρώτη θέση του ομίλου. Τα τελευταία νέα λένε πως οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς τα "πολυβόλα" τους, καθώς δεν ταξίδεψε τελικά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη Γερμανία, αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, αλλά χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Σαμ (11 γκολ ως τώρα) θα παίξει σήμερα η Λεβερκούζεν, αφού τραυματίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Χέρτα. Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον όμιλο ίσως μια ισοπαλία να βολέψει και τους δύο. Η Μάντσεστερ ούτως η άλλος στα εκτός έδρας παιχνίδια παίζει αρκετά συντηρητικά και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθει under αυτό το παιχνίδι.

Πέμπτη αγωνιστική στην φάση των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ και σε ματς για τον 9ο όμιλο η Λυών υποδέχεται στο "Ζερλάν" την Μπέτις σε ένα ματς όπου η νίκη αποτελεί μονοδρομο στην προσπάθεια να προκριθούν στη νοκ άουτ φάση των "32" της διοργάνωσης. Θεωρητικά όλες οι ομάδες βρίσκονται στο κόλπο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η Μπέτις και η Λυών αποτελούν τα δύο φαβορί. Η Λυών με νίκη θα κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης και μπορεί να τα καταφέρει αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παραμένει αήττητη στον όμιλο με 1 νίκη και 3 ισοπαλίες. Μετρά δύο νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στον αντίποδα η Μπέτις έχει τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και μία μόλις νίκη στα έξι τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μπέτις μπορεί στο Γιουρόπα Λιγκ να βρίσκεται στην πρώτη θέση, ωστόσο στην Πριμέρα Ντιβιζόν απογοητεύει και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Να σημειωθεί πως υπάρχει μέγα ζήτημα για τον τεχνικό της Μπέτις.


Διοργ.Ημερομηνία και ΏραΚωδ.ΟΠΑΠΑγώναςΣημείοΠοσοστόΑποτέλεσμα
CHL27/11/2013 21:45141ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 21,902-3
CHL27/11/2013 21:45143ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.under1,800-5
EUL28/11/2013 20:00158ΛΥΩΝ-ΜΠΕΤΙΣ12,001-0

Σύνολο προβλέψεων: 3
Επιτυχείς προβλέψεις: 2
Ποσοστό Επιτυχίας: 67%

Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου