Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Στους "32" ο ΠΑΟΚ, στα ...πόδια του η πρωτιά !



Το αυτογκόλ του Τζίτζιτς από προσπάθεια του Λούκας και το γκολ του Κίτσιου ήταν οι υπογραφές στο εισιτήριο του ΠΑΟΚ για τους "32" του Europa League. Με το αξιόπιστο ευρωπαϊκό του πρόσωπο ο Δικέφαλος στο Καζακστάν, έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη-πρόκριση (0-2) και την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει στην Τούμπα την πρωτιά στον όμιλο κόντρα στην Άλκμααρ.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς, εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία της παιχνίδια (με τρεις μεσοεπιθετικούς πίσω από τον Κλάους), αλλά και με την τύχη με το μέρος της στη φάση του γκολ του Λούκας, έδειξε ότι δεν της αρκεί η πρόκριση (την έπαιρνε και με την ισοπαλία), αλλά θέλει και την πρωτιά στον όμιλο.

Ο ΠΑΟΚ, είχε κάποια αμυντικά κενά, κυρίως από την πλευρά του Λίνο και χωρίς την παρουσία κλασικού στόπερ (χρησιμοποιήθηκε το δίδυμο Κατσουράνη-Τζαβέλα), κινδύνευσε σε ορισμένες φάσεις, όμως ο Γλύκος ήταν σε καλή βραδιά (και οι επιθετικοί της Σαχτιόρ σε κακή) και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Με τη σημερινή του νίκη, ο ΠΑΟΚ διεύρυνε σε εννέα παιχνίδια το αήττητο ρεκόρ του μακριά από την Τούμπα στο Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Δικέφαλος σε προκριματικές φάσεις της εν λόγω διοργάνωσης.

Έτσι, συνεχίζει να γράφει… ιστορία βρισκόμενος εδώ και καιρό στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας της ΟΥΕΦΑ, καταρρίπτοντας παράλληλα το ευρωπαϊκό εντός έδρας αήττητο της Σαχτιόρ, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, με οχτώ διαδοχικά παιχνίδια.

Στις 13 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ! Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να βγει πρώτος στον όμιλο, τότε θα είναι στους δυνατούς της κλήρωσης, αφού στον δυνατό όμιλο θα είναι οι πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου, αλλά και αυτές που θα έρθουν ως τρίτες από το Τσάμπιονς Λίγκ.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του και για τους "16", αν καταφέρει να περάσει, αφού την ίδια μέρα θα γίνουν γνωστά και τα γκρουπ της επόμενης φάσης. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για τους "32" θα διεξαχθούν 20 και 27 Φεβρουαρίου.



Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου