Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Over-Under 19 Νοέμβ.2013



Κλείνει σήμερα η αυλαία των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με τις τελευταίες ομάδες να σφραγίζουν τα εισητήριά τους. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, με την Ελλάδα και την Ουκρανία να έχουν ένα σαφές προβάδισμα, ενώ οι άλλοι δύο αγώνες είναι σαφώς πιο αμφίρροποι.


Έτοιμη για ένα ματς ζωής ή θανάτου είναι η Ρουμανία, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 3-1. Σημαντική είναι η επιστροφή στην άμυνα του ηγετικού στόπερ Κίρικες, που θα αγωνιστεί με ειδική μάσκα, καθώς η άμυνα των Ρουμάνων δεν πατούσε καθόλου καλά στα πόδια της και η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Η Ελλάδα ξέρει να παίζει για τέτοια αποτελέσματα, αφού και η άμυνά της δέχεται δύσκολα γκολ. Και η παράδοση είναι με το πλευρό της Εθνικής μας, αλλά όχι λόγω προϊστορίας η οποία είναι σαφώς εναντίον μας, αλλά γιατί στις διοργανώσεις όπου υπήρξαν διπλά παιχνίδια μπαράζ για την πρόκριση στη ζώνη της ΟΥΕΦΑ, ποτέ ομάδα που κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με διαφορά δύο γκολ και πάνω δεν έχει αποκλειστεί!

Στο πρώτο παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Σουηδία, η «τιτανομαχία» ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έβγαλε νικητή τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι ξεκινούν με το μειονέκτημα του εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα, όντας αναγκασμένοι να πετύχουν σίγουρα γκολ, αν θέλουν να έχουν... τύχη στο ματς. Οι Σουηδοί, πάντως, αγνοούν τη νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια τους με τους Πορτογάλους μετρώντας 3 ήττες και 5 ισοπαλίες. Στο NG και Under 1,5 τα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (πριν από αυτό της περασμένης Παρασκευής, είχαν συναντηθεί στα προκριματικά της Ευρώπης για το Μουντιάλ του 2010, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ σε αμφότερες τις αναμετρήσεις).


Διοργ.Ημερομηνία και ΏραΚωδ.ΟΠΑΠΑγώναςΣημείοΠοσοστόΑποτέλεσμα
ΠΠΚ19/11/2013 21:00262ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ under1,501-1
ΠΠΚ19/11/2013 21:45264ΣΟΥΗΔΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ under1,552-3

Σύνολο προβλέψεων: 2
Επιτυχείς προβλέψεις: 1
Ποσοστό Επιτυχίας: 50%

Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου